Search
Close this search box.

Κλάδος Αυτοκινήτου Μεταφορών

Η Geosantro ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των γερμανικών προϊόντων Wurth με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του αυτοκινήτου/μεταφορών έχει ως βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, με τους ανθρώπους μας να χρησιμοποιούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους για την παροχή λύσεων άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε τους ανάγκη.

Προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους συνεργάτες μας για ασφαλή, παραγωγική και οικονομική διεκπεραίωση των εργασιών τους. 

Παράλληλα διαθέτουμε πλήρη γκάμα από σύγχρονα, επαγγελματικά μηχανήματα για τον εξοπλισμό του συνεργείου ως επίσης και πλήρη σειρά από χημικά προϊόντα, αναλώσιμα αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία για κάθε κλάδο και ειδίκευση που αφορά τον επαγγελματία του αυτοκινήτου/φορτηγού.

Στόχος μας δεν είναι απλώς να ικανοποιήσουμε, αλλά να ενθουσιάσουμε τους πελάτες μας

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει σταθερά στην εταιρική κουλτούρα:

«Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις και καινοτομίες και να τους προμηθεύουμε γρήγορα με πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα, συνεισφέροντας στην επαγγελματική τους επιτυχία».

Ο κλάδος Αυτοκινήτου και Μεταφορών (Auto & Cargo) απευθύνεται σε:

 • Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων κ.ά. (αντιπροσωπείες).
 • Μη εξουσιοδοτημένους επισκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων κ.ά.
 • Φανοποιεία – φανοβαφεία.
 • Συνεργεία παρμπρίζ αυτοκινήτων – φορτηγών.
 • Συνεργεία ταπετσαρίας αυτοκινήτων – φορτηγών – σκαφών.
 • Ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων – φορτηγών.
 • Συνεργεία κλιματισμού αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων.
 • Συνεργεία εξατμίσεων.
 • Συνεργεία moto, ποδηλάτων, εξωλέμβιων – jet ski.
 • Εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων.
 • Ενοικιάσεις οχημάτων αυτοκινήτων, moto, λοιπών τροχοφόρων.
 • Έμπορους ανταλλακτικών αυτοκινήτων, λιπαντικών, αξεσουάρ, χρωμάτων.
 • Οδικές βοήθειες, Μ.Ο.Τ
 • Σχολές οδηγών.
 • Συνεταιρισμούς και εταιρίες Taxi.
 • Αυτοκινητιστές- ιδιώτες κλάδου Auto – Cargo.
 • Επαγγελματίες που απασχολούνται με γερανούς – ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα δόμησης.
 • Επαγγελματίες που απασχολούνται με γεωργικά μηχανήματα.
 • Λεωφορεία, πούλμαν, σχολικά.
 • Logistics.
 • Δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες (Στρατός, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Απορριμματοφόρα Δήμων).
 • Λατομεία.
 • Αγρότες – καλλιεργητές.

 

Για το σύνολο των συγκεκριμένων επαγγελματιών έχουμε κατηγοριοποιήσει την τεράστια γκάμα προϊόντων μας σε:

Λιπαντικά Οχημάτων, Βιομηχανίας, Βαλβολίνες, Υγρά Φρένων, Γράσα Αντιψυκτικά- Αντιθερμικά

Τα λιπαντικά Würth παράγονται κάτω από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, με επιλεγμένες πρώτες ύλες από την παγκόσμια αγορά. Έτσι υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των κατασκευαστών και των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης λιπαντικών, καθώς και τις απαιτήσεις για λιπαντικά που σέβονται το περιβάλλον. Η γκάμα της Würth περιλαμβάνει πλήρη σειρά για κάθε χρήση, όπως βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες ελαφράς και βαριάς χρήσης, μοτοσικλέτες, βαλβολίνες, υγρά αυτόματων κιβωτίων, υγρά φρένων, αντιψυκτικά – αντιθερμικά, γράσα οχημάτων, λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, καθώς και ειδικά προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού συναφή με τη χρήση των λιπαντικών.

Πρόσθετα – Βελτιωτικά

Με τη χρήση πρόσθετων βελτιωτικών συστατικών, αυξάνεται η διάρκεια ζωής του κινητήρα, βελτιώνεται η απόδοσή του και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου. 

Βρείτε πρόσθετα βενζίνης και πρόσθετα πετρελαίου!

Τεχνικά Χημικά (Αντισκωριακά – Λιπαντικά – Γράσα – Καθαριστικά)

Τεράστια γκάμα λιπαντικώναντισκωριακώνγράσων με βασικό στόχο τη λίπανση, τη διείσδυση, την περιποίηση, την προστασία και τον καθαρισμό των πιο δύσκολων επιφανειών, αλλά και κορυφαίας ποιότητας καθαριστικά, προσφέροντας λύσεις για όλες τις ανάγκες και με πιστοποίηση NSF.

Προσωπική Υγιεινή προσώπου και Χεριών

Είδη χαρτικών, πάστες χεριών, αντισηπτικά τζελ, ιδανικά για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό δύσκολων ρύπων και ενυδάτωση του δέρματος. 

Απολύμανση Χώρων, Επιφανειών και Προστασία Εσωτερικού οχημάτων & A/C

Απαλλάξτε τους χώρους σας από βλαβερά βακτήρια τα οποία ζουν και αναπτύσσονται στις υφασμάτινες και μη επιφάνειες και δώστε άριστη υγιεινή με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων απολύμανσης με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Καταπολεμήστε αποτελεσματικά την έντονη δυσοσμία που αναπτύσσεται από τους μολυσματικούς μικροοργανισμούς, τους μύκητες και τα βακτήρια στην καμπίνα και το κλιματιστικό του οχήματος.

Πρόκειται για την ιδανική λύση, χωρίς τεχνικά αρώματα και χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, για αυτοκίνητα που μεταφέρουν βρέφη, παιδιά, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες αλλεργίες.

Τέλος, προσφέρονται εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για την προστασία και τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου των οχημάτων και την προστασία του οδηγού καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μεταλλικοί & Flat Blade Υαλοκαθαριστήρες

Οι Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth αποτελούν την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας. Το γεγονός ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ 850.000 φορές, μέγεθος που αντιστοιχεί σε περίπου 90 γήπεδα ποδοσφαίρου, σας κάνουν να είστε βέβαιοι για την απόδοση καθαρισμού, την αυξημένη οδηγική ασφάλεια και συνάμα την άριστη ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες. 

Τέλος, ας μην ξεχνάμε τα καθαριστικά παρμπρίζ, τα οποία περιέχουν ανεκτά ποσοστά αλκοόλης τα οποία βοηθούν στον άμεσο και αποτελεσματικό καθαρισμό της επιφάνειας του γυαλιού.

Μεταλλικοί Υαλοκαθαριστήρες για Επαγγελματικά Οχήματα

Υαλοκαθαριστήρες για Επαγγελματικά Οχήματα με μάκτρα υψηλής αντοχής για φορτηγά/λεωφορεία που εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο κατά τη διάρκεια οδήγησης. Η σχεδίαση του ατσάλινου πλαισίου επιτρέπει την ομοιόμορφη πίεση σε όλη την επιφάνεια του παρμπρίζ.

Μεγάλη διάρκεια ζωής

• 800.000 κύκλοι καθαρισμού σε δοκιμές.

• Πλαίσιο 1,6 mm από γαλβανισμένο ατσάλι.

• Λάστιχο κορυφαίας ποιότητας.

Οι υαλοκαθαριστήρες διατίθενται σε διάφορους τύπους για φορτηγά και λεωφορεία

Αναλώσιμα Προϊόντα Καθημερινής Χρήσης

Μεγάλη γκάμα αναλώσιμων προϊόντων για τον επαγγελματία του κλάδου:

Ακροδέκτες καλωδίων, ασφάλειες, λαμπτήρες επιβατικών και φορτηγών, φούσκες ημιαξονίου και κρεμαγιέρας, επιβατικών και SUV, δεματικά (tie wraps), λάστιχα καυσίμου, σωληνάκια υποπίεσης, σφιγκτήρες, κολλιέδες, τάπες κάρτερ, αντίβαρα, βαλβίδες, δίσκοι κοπής, τρυπάνια, ξεπονταριστές, λάμες, χαρτιά Hookit ξηράς και υγρής τριβής, χαρτιά λείανσης (υαλόχαρτα), λαστιχένιοι δίσκοι, γόμες, κλιπς, περτσίνια, γαντζάκια, βίδες, ροδέλες, παξιμάδια κ.ά.

Κόλληση & Στεγανοποίηση Υλικών (Σύστημα DOS), Σιλικόνες, Αρμόκολλες
 • Κορυφαίας ποιότητας κυανοακρυλικές κόλλες με Σύστημα DOS για την άμεση συγκόλληση ανομοιογενών υλικών μεταξύ τους.
 • Εξαιρετικής συγκράτησης κόλλες 2 συστατικών.
 • Ασφαλιστικά σπειρωμάτων – ρουλεμάν με Σύστημα DOS.
 • Οξικές- ακρυλικές- ουδέτερες σιλικόνες για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.
 • Φλατζόκολλες υψηλής θερμικής αντοχής και ποιότητας
 • Αρμόκολλες μεγάλης μηχανικής αντοχής για τον κλάδο της φανοποιείας και όχι μόνο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ταινίες Διαφόρων Ειδών & Διαστάσεων.

Χαρτοταινίες γενικής χρήσης, αλλά και υψηλών θερμοκρασιών για άμεση και αποτελεσματική μόνωση, διπλής όψεως, ηλεκτρομονωτικές PVC, αυτοσυγκολλούμενες σιλικόνης, σήμανσης – αντιολισθητικές, αλουμινίου, υφασμάτινες πολυεστερικές – μαγνητικές, στεγανοποίησης VKP, συσκευασίας, κ.ά.

Εργαλεία Χειρός Ποιότητας Ζebra

Στον τομέα των επαγγελματικών εργαλείων χειρός, η Würth ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, εξασφαλίζει λύσεις και προτάσεις με πρωτοποριακά προϊόντα παρέχοντας μια πλήρη γκάμα προσαρμοσμένη στην τάση της αγοράς και υποστηρίζοντας με συνέπεια τους συνεργάτες της. Τα εργαλεία χειρός Zebra με την 100% εγγύηση ποιότητας παρέχουν στους συνεργάτες μας μια σίγουρη και ασφαλή λύση ελαχιστοποιώντας το κόστος εξοπλισμού, και παρέχοντας την πλέον αξιόπιστη λύση για κάθε επαγγελματία.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ειδικά Εργαλεία & Εξοπλισμός για τους πιο Εξειδικευμένους Επαγγελματίες

Η σειρά εξειδικευμένων εργαλείων παρέχει μέγιστη ακρίβεια και τελειότητα στις εργασίες σας, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, ενώ παράλληλα εξαλείφει σημαντικά κάθε παράγοντα λάθους. Ταυτόχρονα, η εργονομική τους σχεδίαση και η πρωτοποριακή φινέτσα, μετατρέπουν την επαγγελματική ρουτίνα σε δημιουργικό πάθος, γεγονός που “μαγνητίζει” και τους πιο απαιτητικούς.

Προσαρμοσμένοι λοιπόν στις ανάγκες σας και με γνώμονα την εγγυημένη ποιότητα, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύεστε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε τεχνική απαίτηση στον κλάδο του αυτοκινήτου, παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε. 

Επαγγελματικά Εργαλεία Αέρος, Ρεύματος και Μπαταρίας

Βραβευμένα προϊόντα προσφέρουν έξυπνες λύσεις, άριστη εργονομία, συνεχώς αυξανόμενη αποδοτικότητα, ευκολία χρήσης, λειτουργικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Περιηγηθείτε στα αντίστοιχα έντυπα και μάθετε περισσότερα.

Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) / Ένδυση εργασίας

Γάντια νιτριλίου – βινιλίου μιας χρήσης, γάντια εργασίας πολλών χρήσεων, μάσκες ιατρικού τύπου, μάσκες προστασίας FPP1, FPP2, FPP3, καθώς και ολόκληρου προσώπου για εργασίες βαφής και την προστασία από διαλύτες. φόρμες προστασίας ένδυσης CAT III, μιας χρήσης, πολλαπλών χρήσεων, βαφής κ.ά., αλλά και μπουφάν, γιλέκα, μπλούζες, πουκάμισα, ζακέτες, παντελόνια εργασίαςφόρμες εργασίας, ζώνες, παπούτσια ασφαλείας, κάλτσες εργασίας κ.ά.

βρείτε περισσότερα ρούχα εργασίας στο σάιτ μας!

Δείτε περισσότερα για τα ΜΑΠ εδώ.

Διάγνωση WOW & Συντήρηση του Συστήματος Κλιματισμού COOLIUS

Η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη και ενισχύεται ακόμα περισσότερα η αφοσίωσή του. Η τακτική συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού των πελατών προστατεύει το αυτοκίνητο και εντατικοποιεί τη συνεργασία με την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες γύρω από το θέμα συντήρησης συστημάτων κλιματισμού. Επίσης, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μονάδων συντήρησης συστημάτων κλιματισμού και πρόσθετου εξοπλισμού.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

ORSY® Oλοκληρωμένες Λύσεις Αποθήκευσης

ORSY® σημαίνει συστηματική τακτοποίηση στην αποθήκη σας. Με τα έξυπνα συστήματα παραγγελιών και τη διαρκή παρακολούθηση των αποθεμάτων από τον Σύμβουλο Πωλήσεων της Würth, το ORSY® μειώνει το κόστος αγοράς και αποθήκευσης μικροϋλικών.Μάθετε περισσότερα για τις ORSY® Oλοκληρωμένες Λύσεις Αποθήκευσης εδώ.