Search
Close this search box.

Συντήρηση – Περιποίηση Αυτοκινήτου / Λιπαντικά

Διαθέτουμε εξειδικευμένες σειρές προϊόντων συντήρησης και περιποίησης αυτοκινήτου για την οποιαδήποτε ανάγκη του επαγγελματία ως επίσης και του τελικού καταναλωτή.

Μην ξεχνάμε ότι, στις μέρες μας, οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν. Χρέος μας, εκτός των άλλων, είναι η προστασία του κινητήρα, η εσωτερική και η εξωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου καθώς και η απολύμανση αυτού.

Έτσι, προσφέρουμε με μια τεράστια γκάμα από:

  • Βελτιωτικά – Πρόσθετα βενζίνης-πετρελαίου, όπου με τη χρήση των λειτουργικών δραστικών συστατικών τους αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, βελτιώνετε την απόδοσή του και μειώνετε την κατανάλωση καυσίμου. Δείτε εδώ περισσότερα.
  • Βελτιωτικά – Πρόσθετα κινητήρα για όλους τους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, κιβωτίων ταχυτήτων με προηγμένη νάνο τεχνολογία που συντηρεί και προστατεύει τη λειτουργία του οχήματος για μακροχρόνια διάρκεια. Δείτε εδώ περισσότερα.
  • Τελευταίας τεχνολογίας Λιπαντικά, τόσο για τα ΙΧ επιβατικά οχήματα με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών, δοκιμασμένα τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.
  • Προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής περιποίησης του οχήματος, που έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των επιβατικών μέσων. Με μια ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών προϊόντων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό λάτρη του αυτοκινήτου. Προϊόντα φτιαγμένα  να αντεπεξέλθουν και στις πιο δύσκολες συνθήκες καθαρισμού και φροντίδας των οχημάτων για απόλυτη υπεροχή!
  • Μεγάλη γκάμα αρωματικών, ειδικά σχεδιασμένα για εύκολη τοποθέτηση στον εσωτερικό χώρο (καμπίνα) των οχημάτων, χαρίζοντας ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, για πάνω από τέσσερις εβδομάδες.
  • Τεράστια γκάμα λιπαντικών, αντισκωριακών, γράσων με βασικό στόχο τη λίπανση, τη διείσδυση, την περιποίηση, την προστασία και τον καθαρισμό των πιο δύσκολων επιφανειών.
  • Μεταλλικούς και Flat Βlade υαλοκαθαριστήρες εξαιρετικής ποιότητας, με αντάπτορες που εφαρμόζουν στο 99,8% των μάκτρων των Ι.Χ, φορτηγών, λεωφορείων και επαγγελματικών οχημάτων.

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρική κουλτούρα του ομίλου μας. Έτσι και οι Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth αποτελούν την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας. Το γεγονός ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ 850.000 φορές, μέγεθος που αντιστοιχεί σε περίπου 90 γήπεδα ποδοσφαίρου, σας κάνουν να είστε βέβαιοι για την απόδοση καθαρισμού, την αυξημένη οδηγική ασφάλεια και συνάμα την άριστη ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

Προϊόντα απολύμανσης του A/C, του αέρα της καμπίνας, των εσωτερικών σημείων της καμπίνας.

Απαλλάξτε τους χώρους σας από βλαβερά βακτήρια τα οποία ζουν και αναπτύσσονται στις υφασμάτινες και μη επιφάνειες και δώστε άριστη υγιεινή με την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων απολύμανσης με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Καταπολεμήστε αποτελεσματικά την έντονη δυσοσμία που αναπτύσσεται από τους μολυσματικούς μικροοργανισμούς, τους μύκητες και τα βακτήρια στην καμπίνα και το κλιματιστικό του οχήματος.

Πρόκειται για την ιδανική λύση, χωρίς τεχνικά αρώματα και χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, για αυτοκίνητα που μεταφέρουν βρέφη, παιδιά, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες αλλεργίες.

Τέλος, προσφέρονται εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για την προστασία και τον καθαρισμό του εσωτερικού χώρου των οχημάτων και την προστασία του οδηγού καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Μέσα Ατομικής Προστασίας και Ρουχισμός για μεταπώληση και ιδιόχρηση

Γάντια νιτριλίου – βινιλίου μιας χρήσης, γάντια εργασίας πολλών χρήσεων.

Μάσκες ιατρικού τύπου, μάσκες προστασίας FPP1, FPP2, FPP3 καθώς και ολόκληρου προσώπου για εργασίες βαφής και την προστασία από διαλύτες.

Φόρμες προστασίας ένδυσης CAT III, μιας χρήσης, πολλαπλών χρήσεων, βαφής κ.α αλλά και μπουφάν, γιλέκα, μπλούζες, πουκάμισα, ζακέτες, παντελόνια εργασίας, φόρμες εργασίας, ζώνες, κάλτσες εργασίας, παπούτσια κ.ά..Μάθετε περισσότερα για τα Μ.Α.Π. εδώ.