Search
Close this search box.

Τι Παντελόνια Εργασίας Να Αγοράσω – Πλήρης Οδηγός Αγοράς

Share This Post

Τα παντελόνια εργασίας είναι απαραίτητα για κάθε βιομηχανία που περιλαμβάνει εργασία σε εξωτερικό περιβάλλον όλο το χρόνο, επαφή με σκόνη, χημικές ουσίες, θερμές επιφάνειες, λάσπες και νερά, και δουλειές που γίνονται με τον εργαζόμενο να ακουμπάει τα πόδια και τα γόνατά του στο έδαφος.

Ο κάθε εργαζόμενος αξίζει βολικά ρούχα εργασίας που θα διευκολύνουν τις κινήσεις του και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά του.

Με αυτό το άρθρο απαντάμε στο καίριο ερώτημα για πολλούς επαγγελματίες “Τι παντελόνια εργασίας να αγοράσω;”. Αναλύουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα παντελόνια εργασίας και πώς αυτά βοηθούν τους εργαζομένους να κάνουν τη δουλειά τους με άνεση κι ασφάλεια.

Τι Είδη Παντελονιών Εργασίας Υπάρχουν;

Παντελόνια Slim Vs. Φαρδιά Παντελόνια Εργασίας

Το κάθε παντελόνι έχει διαφορετική εφαρμογή, δηλαδή μπορεί να είναι εφαρμοστό (slim) ή πιο φαρδύ. Σκεφτείτε ποια εφαρμογή θα σας χαρίσει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων όταν δουλεύετε.

Πολλοί επαγγελματίες, όπως επισκευαστές ελαστικών και ξυλουργοί, χρειάζονται να γονατίσουν και να σκύψουν, επομένως μια πιο φαρδιά εφαρμογή βολεύει περισσότερο. Τα ελαστικά παντελόνια δεν είναι απλώς πρακτικά, αλλά απαραίτητα γι’ αυτά τα επαγγέλματα.

Παντελόνια Εργασίας από Βαμβάκι, Πολυεστέρα ή Μίξη Υλικών

Ένα ακόμη κριτήριο για την επιλογή του σωστού παντελονιού εργασίας είναι το υλικό του. Τα βαμβακερά παντελόνια εργασίας παρέχουν μεγαλύτερη προστασία καθώς είναι πιο χοντρά κι ανθεκτικά από τα καθημερινά βαμβακερά ρούχα. Εάν πάλι εργάζεστε σε θερμό περιβάλλον, θα ήταν καλό να προτιμήσετε πιο ελαφριά υφάσματα, όπως πολυεστέρα ή μίξη βαμβακιού και polyester.

Αδιάβροχα Παντελόνια Εργασίας 

Ένα αδιάβροχο παντελόνι εργασίας με μόνωση ενάντια στο ψύχος κι αναπνέουσα μεμβράνη είναι ιδανικό για υδραυλικούς, οδοκαθαριστές, οικοδόμους κι εργολάβους. Τα παντελόνια αυτά είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό, καθιστώντας τα ασφαλή για υπαίθριες εργασίες στη βροχή ή το χιόνι. 

Αντιστατικά & Βραδύκαυστα Παντελόνια Εργασίας

Το βραδύκαυστο ή βραδυφλεγές παντελόνι είναι αυτό που δεν καίγεται εύκολα. Το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του είναι το επιβραδυντικό φλόγας. Εξασφαλίζει την ασφάλεια και την προστασία των εργαζομένων που δουλεύουν σε περιβάλλοντα με υψηλές θερμοκρασίες ή έρχονται σε επαφή με αντικείμενα που καίνε.

Παντελόνια Εργασίας Με Τσέπες

Τα αγαπημένα παντελόνια των επαγγελματιών του βιομηχανικού κλάδου και χειρωνακτικής εργασίας είναι αυτά με τις πολλές, μεγάλες κι ανθεκτικές τσέπες. Οι τσέπες μπορεί να κλείνουν με ένα καπάκι ή φερμουάρ.

Το να έχετε πάντα μαζί σας μια βαριά και μεγάλη εργαλειοθήκη δεν είναι πάντοτε πρακτικό. Πριν αγοράσετε ένα παντελόνι εργασίας σκεφτείτε τι εργαλεία χρειάζεστε πιο συχνά για να υπολογίσετε το μέγεθος της ιδανικής τσέπης. Για παράδειγμα, ένας μηχανικός αυτοκινήτων μπορεί να τοποθετήσει στις τσέπες του παντελονιού του από γκαζοτανάλιες και κατσαβίδια μέχρι σφυριά φανοποιίας και πρέσες.

Παντελόνια Εργασίας Hi-Vi

Για όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι οδοκαθαριστές τη νύχτα, οι εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης και οι εργάτες εργοταξίων, είναι απαραίτητο να φορούν αντανακλαστικά παντελόνια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι.

Παντελόνια Εργασίας με Λάστιχο

Τα παντελόνια εργασίας με λάστιχο στη μέση είναι πιο βολικά στο να τα φορέσετε και να τα βγάλετε, ειδικά όταν γυρίζετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Τι Να Προσέξετε Πριν Αγοράσετε Παντελόνια Εργασίας

Τα παντελόνια εργασίας είναι βασικό μέρος του επαγγελματικού ρουχισμού και καλό θα ήταν να μην επιλέγονται τυχαία. Το σωστό παντελόνι είναι αυτό του οποίου τα χαρακτηριστικά θα προστατεύσουν τον εργαζόμενο που δουλεύει κάτω από πιο επικίνδυνες κι απαιτητικές συνθήκες και θα τον βοηθήσουν να κάνει τη δουλειά του με άνεση. Εκτός λοιπόν από το μέγεθος, αυτά είναι τα στοιχεία που κάνουν ένα παντελόνι εργασίας ιδανικό ανάλογα το επάγγελμα.

Πολλές Τσέπες

Όσο περισσότερες και μεγαλύτερες οι τσέπες, τόσο ευκολότερη γίνεται η δουλειά των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν εργαλεία χειρός και μετακινούνται πολύ για εξωτερικές εργασίες. Εκτός λοιπόν από κατσαβίδια και μυτοτσίμπιδα, μπορείτε να βάλετε το κινητό και τα κλειδιά σας στις τσέπες του παντελονιού εργασίας σας.

Αντοχή/Ανθεκτικότητα

Όσο πιο ποιοτικό το ύφαρμα ενός παντελονιού, τόσο μεγαλύτερη είναι η ανθεκτικότητά του απέναντι σε σκισίματα. Στις πληροφορίες κατασκευής μπορείτε επίσης να βρείτε ενδείξεις για την αντοχή του παντελονιού σε περίπτωση επαφής με υγρά και χημικά.

Υλικό

Βαμβάκι, πολυεστέρας κι επιβραδυντικό φλόγας είναι τυπικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επαγγελματικών παντελονιών.

Εφαρμογή

Το κάθε παντελόνι έχει διαφορετική γραμμή εφαρμογής. Μπορεί να είναι πιο στενό ή πιο φαρδύ. Επιλέξτε αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

Βάρος

Για παράδειγμα, τα βραδυφλεγή παντελόνια είναι συνήθως πιο βαριά κι ανθεκτικά.

Στην GSA Geosantro Θα Βρείτε Παντός Τύπου Παντελόνια Εργασίας 

Η εταιρεία GSA Geosantro δραστηριοποιείται στην πώληση ρουχισμού εργασίας, εργαλείων, μηχανημάτων κι ολοκληρωμένου εξοπλισμού για τον σύγχρονο επαγγελματία στην Κύπρο και το εξωτερικό. Διαθέτουμε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων Παγκύπρια με καταρτισμένους κι έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των πελατών μας.

Διαβάστε τον οδηγό αγοράς επαγγελματικού ρουχισμού.

Οι πελάτες μας δραστηριοποιούνται στον κλάδο των μεταφορών, στη συντήρηση βιομηχανικών και ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, στην περιποίηση αυτοκινήτων, στους κλάδους μετάλλου, κατασκευών και ξύλου, και άλλα επαγγέλματα χειρωνακτικής εργασίας.

Ανακαλύψτε μια ευρεία γκάμα από παντελόνια εργασίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή περάστε από το φυσικό μας κατάστημα στη Λεμεσό Κύπρου. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Διαβάστε τον οδηγό αγοράς για παπούτσια εργασίας!

Latest Blog